2020-2021 Burs Başvuru Koşulları ve Formu

M.İHSAN ARSLAN VAKFI 2020-2021 BURS BAŞVURU ŞARTLARI

Her yıl olduğu gibi M.İHSAN ARSLAN VAKFI başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan Lisans öğrencilerine 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında da karşılıksız burs verecektir.

Başvuru:
Burs başvurularımız 15 Eylül 2020 tarihine kadar kabul edilecek olup Burs Başvuru Formu www.ihsanarslanvakfi.org adresimizden temin edilecektir. Başvuru yapacak öğrenciler Burs Başvuru Formunu, istenen belgelerle birlikte vakıf adresimize posta yoluyla gönderebilirler. Belirtilen süre içerisinde vakfımıza eksiksiz ve doğru bilgilerle yapılan başvurular Vakıf Mütevelli Heyetimiz tarafından değerlendirilecektir. 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında burs verilecek öğrenciler bu süreçte Mütevelli Heyetimizce belirlenip internet sitemizde duyurulacaktır.

Yeni Burs Başvurusu İçin Gerekli Belgeler:
1- Burs Başvuru Formu (Başvuru Formu sitemizden indirilecek, bilgisayar ortamında doldurulup çıktısı alınacak ve resim yapıştırılarak istenen diğer belgelerle birlikte vakfımıza  posta yoluyla gönderilecektir.)
2- Nüfus cüzdan fotokopisi
3- Nüfus kayıt örneği (Vukuatlı)
4- Öğrenci belgesi
5- Transkript (Hazırlık ve 1.sınıf öğrencileri hariç)
6- Aile gelir durumunu gösteren belgeler
7- Türkiye İş Bankası hesap numarası
8- Adli sicil kaydı (Sabıka kaydı)

Burs Yenileme:
Vakfımızdan geçmiş dönemde (2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında) burs alan öğrencilerin tekrar burs alabilmeleri için alttan derslerinin olmadığına dair 1-TRANSKRİPT, 2-ÖĞRENCİ BELGESİ, 3-ADLİ SİCİL KAYDI BELGESİ ile birlikte belirtilen süre içerisinde vakfımıza posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında burs verilmeyecektir.

M.İHSAN ARSLAN VAKFI Bursları:
Burslarımız 2020-2021 eğitim ve öğretim dönemi boyunca verilir. Lisans öğrencilerinin aylık burs miktarı 200 TL olarak belirlenmiştir.

Önemli Uyarılar:
  1. Eklenecek belgelerin eksik olması, imzalanmaması, başvuru formuna fotoğraf yapıştırılmaması, başvuru formunun yanlış doldurulması veya hatalı beyanda bulunulması, soruların boş bırakılması, sorulara net ve açık bir dille cevap verilmemesi elenme nedeni sayılacaktır.
  2. Bursiyerlerimizle yazışmalar ve vakfımızla ilgili duyurular öncelikle e-posta adresinden yapılacağından başvurularda e-posta adresinin verilmesi zorunludur.
  3. 2019-2020 Öğretim Yılında (geçen yıl) Vakfımızdan burs almaya hak kazanan öğrencilerimizden alttan dersi olan veya zayıfı olanların bursu kesilecektir.

Not: 2020-2021 Eğitim ve Öğretim döneminde COVID-19 Pandemi nedeni ile okulların örgün eğitim verememesi durumunda vakfımız mütevelli heyetince bu dönemde burs verilip verilmeyeceği, verilmesi halinde vakfımızın belirlediği koşullar tekrar değerlendirilecektir.

M.İHSAN ARSLAN VAKFI bursunun amacı başarılı öğrencilere karşılıksız burs vererek, onların eğitim ve öğrenimlerini başarı ile tamamlamalarına yardımcı olmaktır. 1995 yılında kurulan Vakfı’mız bugüne kadar yardıma muhtaç binlerce öğrenciye burs vermiş olup, bundan sonra da vermeye devam edecektir.
Tüm öğrencilerimize 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında başarılar dileriz.

Başvuru Formunu Burdan İndirebilirsiniz.

M.İhsan ARSLAN

Mütevelli Heyet Başkanı

Bu ülkede çalışıp kazanan ve burada yaşıyor olmaktan mutlu olan insanların, diğer insanların mutluluğu yanında mutsuzluğunu da paylaşmak zorunda olduklarının bilincinde idik. Yani fakirlerin zenginler üzerinde hakları olduğuna inanıyorduk. Bu gün de öyle olduğuna inanıyoruz…

Adres: Kızılcașar Mahallesi 4528 Sokak No:5 İncek Gölbaşı / ANKARA